Tevereden Klanten

Xprovide heeft meer dan 450 domeinen in beheer. Om u een idee te geven wat onze klanten denken enkele testimonials:

Yeti Sportjoy, fitness- & sportcentrum

Omdat we onlangs zijn overgeschakeld naar een digitaal reservatiesysteem waar klanten online kunnen reserveren is het uiterst belangrijk 24/24 online te zijn. Uiteindelijk is alles naar Xprovide verplaatst en we hebben er nog geen minuut spijt van. Altijd online en steeds een snelle oplossing.

Patrick, Zaakvoerder, YetiSportjoy.be

 

Nutribelco Europe, webshop sportvoeding

Als webshop moeten we op elk moment bereikbaar zijn anders lopen we de kans om bestellingen te mislopen. Bij Xprovide zijn we buiten de aangekondigde werken nog niet offline geweest. Ook de laadtijd van onze website is super. Een echte aanrader dus.

Timmy, Webmaster, Nutribelco.com

 

Vlaggen Cuelenaere

Mijn vorige webhoster had af en toe eens problemen waardoor mijn email onbereikbaar was. Op een dag kwam mijn site niet meer online en heb ik Xprovide ingeschakeld. Dezelfde dag nog was ik terug bereikbaar, van service gesproken!

Jan, Zaakvoerder, Cuelenaere.info

 

Cross MediaThinking, Communicatie en Reclame bureau

Cross Media Thinking is de specialist in het uitwerken van een compleet marketing- en communicatieplan.

IT-dienst, Webmaster, Crossmediathinking.be

 

Sirejacob Rent BVBA, Verhuur tenten en materiaal

Sirejacob Rent is uw partner voor elk evenement. Wij maken uw feest tot een geslaagd evenement. Verhuur van tenten, feestmateriaal, springkastelen, trampoline. Ook het sanitair kunnen we verzorgen: cabines of toiletwagens, vraag naar de mogelijkheden!

Geert, Webontwikkelaar, Sirejacobrent.be