SSL Certificaat

Met SSL certificaten (Secure Sockets Layer) kan u de gegevens die van en naar bezoekers worden verzonden beveiligen. Alle data wordt geëncrypteerd zodat kwaadwilligen geen gevoelige informatie kunnen onderscheppen. Een SSL certificaat is vaak aangewezen op websites waar belangrijke informatie wordt uitgewisseld zoals een webshop, klantenportaal, betalingen, etc Maar ook voor het bouwen van een Facebook app is een certificaat nodig.

Wat is een SSL Certificaat ?

Een SSL Certificaat is een soort bewijs van identiteit naar bezoekers toe dat u de eigenaar bent. Vaak toont het ook aan dat de website betrouwbaar en veilig is.

Certificaten zijn er in verschillende soorten:

Domeinvalidatie

Dit is het eenvoudigste certificaat. Uw domein wordt gevalideerd en de bezoeker kan surfen naar https zonder eerst te moeten valideren.

Verkrijgbaar voor € 39

Organisatievalidatie

Bij Organisatie validatie wordt de identiteit van de eigenaar bevestigd. Als een bezoeker op het certificaat klikt ziet men uw gegevens

Verkrijgbaar voor € 150

Uitgebreide validatie

De uitgebreide validatie is de hoogste categorie. Hierbij wordt uw website gevalideerd. Ook zal de url balk van de bezoeker groen kleuren.
Deze certificaten bieden garantie tot 150.000 $.

Verkrijgbaar voor € 299

Voor een SSL certificaat is een eigen IP-adres nodig, contacteer ons hiervoor.